Saturday, July 08, 2006

lisää pukkaa

Ihan niin kuin vanhoissa ei olisi ollut tarpeeksi. Laitoin vielä kasvamaan salaattia, pinaattia ja timjamia. Ostin alennusmyynnistä (puoleen hintaan) siemeniä, joita voin sitten käyttää myös ensi keväänä. :-)

Limo ja Cap 267 cbac tekevät pökylöitä. Myös vanha keltainen on vallan villiintynyt - tällä hetkellä tulossa viisi pitkulaa pötkylää. Laitan kuvia, kunhan alkavat kellastua.

Murmelilta pääsi itku, kun maisteli habaneroani. Mitäs läksi. En kai minä mitään lellipentuchilejä kasvata. Kohta täytyy alkaa suunnitella chilikastikkeen tekemistä sillä satoa alkaa olla kaapissa jo sen verran.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Juu! Kuvia kehiin! Kiinnostaa nähdä missä vaiheessa muut multasormet ovat! :D

Itsellä on yksi paprika ja Lemon vääntänyt pötkylät näkyviin. Nuppuja löytyy kyllä sitten roppakaupalla muistakin. Kelit suosii =)

4:04 AM  
Blogger MissTii said...

Minäkin voisin innostua ottamaan pari kuvaa cayennejen tuotannosta. Onhan ne aika tujuja maultaan :P Mitenhän on, maistuuko chili miltään, jos sen kerää "raakana" eli vihreänä?

3:24 AM  
Blogger Kuuntytär said...

En kyllä osaa sanoa tuohon vihreänä keräämiseen mitään. Itse olen aina mielenkiinnolla jaksanut odottaa, että vaihtavat väriään. Mutta jos sulla paljon tulee chilejä niin kokeile napata yksi keskeneräinen. Epäilen kyllä, että ei ole niin hyvä kuin kypsät. :-)

9:24 AM  

Post a Comment

<< Home